Snidenje nekdanjih in sedanjih mladincev 2012

V soboto, 22. 9. 2012, se je odvijalo snidenje nekdanjih in sedanjih mladincev. Za prvo srečanje je bila udeležba nad pričakovanji, zlasti veseli smo bili, da so se nam pridružili tudi sedanji člani te druščine. Ob tej priložnosti bi se vam radi zahvalili za vašo pomoč pri izvedbi.

Naše srečanje smo začeli s sveto mašo, ki jo je vodil g. Bogdan Oražem. Somaševali pa so še g. Simon Kvaternik, g. Gregor Gorenc, g. Jože Brilej in g. Aleš Pečavar.

mladinci1

Po sveti daritvi smo se preselili v dolino župnijskega vrtca, kjer smo nadaljevali z našim srečanjem. Z večino udeležencev se že kar nekaj let nismo videli, zato je bilo ponovno srečanje prav zares veselo in nepozabno. Navkljub dejstvu, da se v našo družbo počasi tihotapijo že posamezni sivi lasje in kakšna gubica tudi že trka na vrata, se to ni poznalo na vzdušju. Veliko je bilo klepetanja, tudi kakšna »pametna« se je slišala, predvsem pa je bilo veliko smeha in obujanja spominov na vse dogodivščine, ki so se nam pripetile tekom skupaj preživetih let.

mladinci2

Da pa je srečanje res potekalo v vzdušju kakršno nam pritiče, so bile tu še razne igre. Pozabili nismo niti na »krst« novincev. Ker pa je bil le-ta pripravljen v zadnjem trenutku in zato tudi z ne malo improvizacije, ni bil tisti čisto »pravi«. A svoj namen je vsekakor dosegel, posebno še zato, ker nam je na uho prišel šepet, da se za naslednje leto pripravlja povračilni ukrep mlajše sekcije. Starejši seveda sprejmemo izziv. Pa da »vid'mo«, če bo kaj iz tega… ;-))

mladinci3
Ob koncu bi se radi najlepše zahvalili gospodu župniku Blažu Gregorcu za izkazano zaupanje in podporo, s tem, ko nam je dovolil uporabo župnijskega vrtca. Iskrena hvala, tudi v imenu naših otrok, ki so v njem našli varno zatočišče in obilo zabave v času, ko so starši čvekali in se prepustili spominom. Velika hvala pa tudi vsem duhovnikom, ki so se odzvali našemu povabilu in za izvedeno mašo.

Do naslednjega leta vas lepo pozdravljamo in upamo, da se vidimo v še večjem številu. Že sedaj pa lepo vabimo tudi tiste najstarejše nekdanje mladince.

Mojca in Neža
Župnijski urad Vrhnika, Voljčeva 21, 1360 Vrhnika, Telefon: 01 750 27 50, Faks: 01 750 27 51

URADNE URE V ŽUPNIJSKI PISARNI:
Ponedeljek: od 8.00 do 10.00, Torek : od 18.00 do 19.00, Četrtek: od 8.00 do 10.00, Petek: od 17.00 do 18.00

URNIK SVETIH MAŠ V ŽUPNIJI VRHNIKA
Nedelja: 7:30, 9:00, 10:30 (ta maša med poletnimi počitnicami odpade), 19:30 (Sv. Lenart) - letni čas, 18:00 (Sv. Lenart) - zimski čas
Med tednom: 19:30 - letni čas, 18:00 - zimski čas.

URNIK SVETIH MAŠ V ŽUPNIJI ZAPLANA
Sobota: 8.30, Nedelja: 9:00,
Med tednom in ob praznikih: po urniku objavljenem v Naši župniji

Avtorske pravice © Župnija Vrhnika    

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje pri uporabi te spletne strani le-ta uporablja "piškotke" (cookies). Piškotki za ključno delovanje spletne strani so bili že uporabljeni. Za več informacij poglejte naše pogoje uporabe..

Sprejmem piškotke te strani.

EU Cookie Directive Plugin Information